Law Abiding Citizen (2009)



IMDb




286MB
Građanin opasnih namjera
Frustrirani muškarac uzima pravdu u vlastite ruke


Proslavljeni redatelj F.Gary Gray ("Friday", "The Negotiator") vraća se u punoj snazi s novim akcijskim trilerom – Građanin opasnih namjera – u kojoj napetost ne prestaje niti jednog trenutka. U glavnim ulogama pojavljuju se Oscarovac Jamie Foxx i hollywoodska superzvijezda Gerard Butler.


109min
triler drama kriminalistički
SAD, 2009
Režija: F. Gary Gray
Scenarij: Kurt Wimmer
Uloge: Jamie Foxx, Gerard Butler, Colm Meaney, Bruce McGill, Leslie Bibb
Distributer: Blitz


Clyde Shelton (Gerard Butler) uživa u mirnoj večeri u obiteljskom okruženju kada mu u kuću upadaju dvojica razbojnika koji brutalno siluju i ubiju Sheltonovu ženu i malu kćerku. Deset godina poslije, ogorčen pravosudnim sustavom koji je jednog ubojicu osudio na smrt, a drugog potpuno oslobodio krivnje, Clyde kreće u osvetnički pohod kakav još nije viđen: prvo će se pobrinuti za ubojice, a nakon toga i na sve one koji su sudjelovali u njegovom slučaju, na vrhu s okružnim tužiteljem Nickom Riceom (Jamie Foxx)…
--------------------------------------------------------------------------
The plot focuses on a man who, ten years after his wife and daughter are brutally murdered, returns to extract justice from the assistant district attorney who prosecuted the case against their killers. His vengeance threatens not only the man who allowed mercy to supersede justice, but also the system and the city that made it so.





NALIJEPLJEN



Comments :

0 comments to “Law Abiding Citizen (2009)”

Post a Comment